Glorian koti

 • Onko oman kotisi sisustaminen sinulle intohimo ja rakas harrastus? Seuraatko mielelläsi sisustamisen uusia tuulia? Onko sinulla sisustusunelmia? Jos vastasit edes osaan kysymyksistä myöntävästi, et voi olla ilman Glorian Kotia.

  Glorian Koti tarjoaa inspiraatiota sekä konkreettisia neuvoja
  • Jokaisessa numerossa tutustut 6 eri kotiin.  Esittelemme eri tyylisiä , persoonallisia koteja, jotka ovat varmasti Suomen kiinnostavimmat.
  • Joka numerossa aikaisempaa enemmän eri hintaisia tuotteita samasta teemasta. Missä kannattaa säästää, mihin kannattaa panostaa?
  • Näytämme lehden sivuilla onnistuneita sisustusratkaisuja ja kerromme  myös miten ne tehtiin.
  • Kierrämme kaupoissa ja kaupungilla sisustusfanin puolesta. Löydämme juuri ne kiinnostavimmat tuotteet ja tunnemme alan ammattilaiset.

  Glorian Kodin tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.

 • Glorian Koti 12 kk -47% ja lisäksi lahja!

  59,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Glorian Koti 5 kk -46% ja lisäksi lahja!

  29,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Etu Glorian Kodin tilaajille
  Tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!

  Kiinnostaisiko uusin Glorian ruoka&viini? Tai kenties Suuri Käsityö? Gloria? Me Naiset? Sport? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.

  Glorian Koti verkossa

  Glorian Koti -lehteä täydentäviä juttuja sisustamisesta, uusista tuotteista ja sisustusliikkeistä löydät verkkosivuiltamme.

  Käy tutustumassa osoitteessa www.gloriankoti.fi.

  Glorian Koti on myös Facebookissa: www.facebook.com/gloriankoti.


  Päätoimittajan sanat
  Liity meidän innostuneiden sisustajien joukkoon! Me Glorian Kodissa rakastamme koteja, joissa asukkaiden persoonalliset ideat näkyvät ja jotka on sisustettu omalla tyylillä. Otteemme sisustamiseen on rento ja hyväntuulinen – kannustamme kokeiluihin. Meistä ilo kuuluu sisustamiseen!

  Päätoimittaja Tytti Kontula