Glorian Koti 5 kk -46% ja lisäksi lahja!

Tarjous 2900

Tuote on jo ostoskorissa
Anna sisustusvimman viedä! Tilaa Glorian Koti nyt tarjoushintaan 5 kk (5 lehteä) 29 € (norm. 54 €) ja saat lahjaksi Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirjan ja huopakassin.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla Glorian Koti -lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

Glorian Koti
Onko oman kotisi sisustaminen sinulle intohimo ja rakas harrastus? Seuraatko mielelläsi sisustamisen uusia tuulia? Onko sinulla sisustusunelmia? Jos vastasit edes osaan kysymyksistä myöntävästi, et voi olla ilman Glorian Kotia.

Glorian Kodin jokainen numero on täynnä sisustusjuttuja, jotka kannustavat sinua toteuttamaan kaikki kotiisi liittyvät unelmat.  Esittelemme parhaat uutuudet ja kiinnostavimmat trendit, mutta vaalimme myös klassikoiden perinteitä ja hyvää designia. Annamme taatusti toimivat ajankohtaiset ostosvinkit kiinnostavimpiin sisustuskauppoihin.
Glorian Kodissa on aina vähintään kuusi kotijuttua. Pääset vierailulle unohtumattoman ihaniin koteihin, joista voit poimia inspiraatiota oman kotisi sisustamiseen. Jokaisessa numerossa esittelemme myös aina yhden vapaa-ajankodin. Pääasiassa teemme juttuja suomalaisista kodeista.

Projekti-osiossa kerromme tarinoita kiinnostavista remonteista ja näytämme kotien onnistuneita muodonmuutoksia. Näytämme remonttiratkaisuja, jotka sopivat eripaksuisille kukkaroille. Saat toimivia vinkkejä sisustustoimittajiltamme, jotka tuntevat huonekaluvalikoiman ja parhaat materiaali- ja tilaratkaisut. Autamme sinua tekemään kodistasi paikan, jossa viihdyt ja josta olet ylpeä.

Glorian Koti on Suomen ainoa sisustuslehti, joka kattaa erilaiset sisustustyylit modernista perinteiseen ja niukasta runsaaseen ja romanttiseen. Me kerromme, miten kehität sisustustyyliäsi ja saat kotisi näyttämään entistäkin viihtyisämmältä.

Onko oman kotisi sisustaminen sinulle intohimo ja rakas harrastus? Seuraatko mielelläsi sisustamisen uusia tuulia? Onko sinulla sisustusunelmia? Jos vastasit edes osaan kysymyksistä myöntävästi, et voi olla ilman Glorian Kotia.

5 kuukautta / 5 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 7.9.2017, nro 9

&

Arvo 7390

Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirja ja FELT-huopakassi
Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirja tarjoilee takuuvarmat reseptit, jotka tekevät sinusta entistä paremman (ja rennomman) kokin. Kirjaan on koottu 100 Glorian ruoka&viini -lehden suosikkireseptiä. Jokainen päivä on hyvän ruoan arvoinen!

Harmaa huopakassi on joka kodin trendikäs käyttöesine. Kevyen ja kestävän kassin materiaali on 2 mm:n paksuista huopaa. Kassi on 40 cm korkea ja 35 cm x 15 cm leveä.

Kiitokseksi tilauksestasi saat Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirjan ja FELT-huopakassin.