Glorian ruoka&viini 6 kk -37% ja lisäksi lahja!

Tarjous 2900

Tuote on jo ostoskorissa
Hyvänmakuinen ruoka kuuluu kaikille. Tilaa Glorian ruoka&viini nyt tarjoushintaan 6 kk (4 lehteä) 29 € (norm. 46 €) ja saat lahjaksi Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirjan ja Fiskarsin salaattiottimet.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla Glorian ruoka&viini -lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

Glorian ruoka&viini
Glorian ruoka&viini on Suomen laadukkain ruokalehti, joka on tehty kaikille, jotka ovat kiinnostuneet hyvästä ruoasta. Lehdestä löydät arkeen ja juhlaan toimivat, testatut ruokaohjeet. Saat myös juomasuositukset ohjeille. Ruoan ja viinin lisäksi kirjoitamme ravintoloista, ruokamatkakohteista, ajankohtaisista puheenaiheista, ilmiöistä ja tekijöistä hyvän ruoan takana.

Glorian ruoka&viini on lifestylelehti, jonka lukijat arvostavat laatua paitsi keittiössä ja ruokapöydässä myös ravintoloissa, matkoilla ja ostoksilla. Jokaisesta numerosta löydät testatut ja toimivat ruokaohjeet arkeen, viikonloppuun ja juhlaan. Saat myös juomasuositukset ja viinivinkit ruoille.

Vaikka et kokkaisikaan, löydät lehdestä paljon mielenkiintoista luettavaa. Laadukas sisältö tarjoaa elämyksiä, onnistumisen iloa ja paljon hyödyllistä tietoa. Kerromme ruokamaailman viimeisimmät kuulumiset ja kansainväliset trendit, mainiot matkakohteet ja herkulliset kattaukset.


Glorian ruoka&viini on lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä ruosta. Se on rennosti fiilistevä ruokalehti, jonka mielestä hyvän makuinen ruoka kuuluu kaikille! Lehdestä löydät arkeen ja juhlaan toimivat, testatut ruokaohjeet juomasuosituksineen.  Ruoan ja viinin lisäksi kirjoitamme ravintoloista, ruokamatkakohteista, ajankohtaisista puheenaiheista, ilmiöistä ja tekijöistä hyvän ruoan takana.

6 kuukautta / 4 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 6.9.2017, nro 6

&

Arvo 4820

Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirja ja Fiskars salaattiottimet
Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirja tarjoilee takuuvarmat reseptit, jotka tekevät sinusta entistä paremman (ja rennomman) kokin. Kirjaan on koottu 100 Glorian ruoka&viini -lehden suosikkireseptiä. Jokainen päivä on hyvän ruoan arvoinen!

Fiskarsin linjakkaat ja ajattoman tyylikkäät salaattiottimet sopivat mainiosti sekä arkeen että juhlaan. Korkeasta laadustaan tunnetut Fiskars-ottimet ovat ruostumatonta terästä ja kestävät konepesua.

Kiitokseksi tilauksestasi saat lahjaksi Glorian ruoka&viini 100 parasta -kirjan ja Fiskarsin salaattiottimet.