Suuri Käsityö 6 kk -42% ja lisäksi lahja!

Tarjous 3600

Tuote on jo ostoskorissa
Elämyksiä tekijälle. Tilaa uudistunut Suuri Käsityö nyt tarjoushintaan 6 kk (5 lehteä) 36 € (62 €) ja saat lahjaksi Rakas villasukka -kirjan ja sukkapuikot.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla Suuri Käsityö -lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

Suuri Käsityö
Suuri Käsityö on markkinoiden runsain ja monipuolisin käsityölehti. Joka numerossa  on vähintään 60 ohjetta: 20 neule- ja virkkausohjetta,  20 askartelu- ja tuunausohjetta, 20 ompeluohjetta – sekä kaksi kaava-arkkia! Yli 600 ohjetta joka vuosi.

Ompeluohjeita on kaiken kokoisille. aina XS:stä XXL:ään. Neule- ja ompeluohjemallisto on todella laaja: käyttövaatteita arkeen, tyylikkäitä työvaatteita, klassisia ja trendikkäitä juhla-asuja sekä käytännöllisiä vapaa-ajan vaatteita. Joka numerossa ohjeita myös lasten vaatteisiin vauvasta teini-ikäiselle.

Ohjeillamme uudistat myös kotia. Annamme ohjeet sesongin kauneimpiin  sisustuskäsitöihin. Tarjoamme ohjeita eri tarpeisiin: yhden illan juttuja ja ideoita haastaviin projekteihin. Askartelujamme voi toteuttaa esimerkiksi yhdessä lasten kanssa. Kerromme myös uusimmat hittitekniikat ja suosituimmat mallit juuri nyt.

Kaikki ohjeemme ovat ammattilaisten tekemiä. Avullamme onnistuu varmasti.

www.suurikasityo.fi tarjoaa lehden täydennykseksi käsityösisältöä ja ohjevideoita. Samasta osoitteesta löydät myös suositun mallihaun. Suuri Käsityö on myös Facebookissa, Instagramissa ja  Pinterestissä.

Suuri Käsityö on markkinoiden runsain ja monipuolisin käsityölehti. Joka numerossa  on vähintään 60 ohjetta: 20 neule- ja virkkausohjetta,  20 askartelu- ja tuunausohjetta, 20 ompeluohjetta – sekä kaksi kaava-arkkia! Yli 600 ohjetta joka vuosi.

6 kuukautta / 5 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 14.9.2017, nro 9

&

Arvo 4590

Rakas villasukka -kirja ja 2 x bambupuikot
Rakas Villasukka -kirja sisältää 40 ohjetta, joilla toteutat kauneimmat villasukat itselle tai lahjaksi. Mukana on myös kurkistus villasukkien historiaan sekä mukavia pieniä tunnelmapaloja selkeiden neuleohjeiden lomassa.
* 40 testattua villasukkaohjetta
* kaunis kuvitus
* 136 sivua
* Arvo 29,90 €

Bambupuikoilla lanka luistaa mukavasti. Samalla silmukat pysyvät hyvin paikoillaan, sillä puu tarjoaa langalle juuri sopivasti kitkaa. Erittäin kevyt bambu keventää hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Lahjasi sisältää kahdet erikokoiset sukkapuikot.
* 5 sukkapuikkoa (3.00 mm)
* 5 sukkapuikkoa (4.00 mm)
* Arvo 16,00 €

Saat lahjaksi Rakas Villasukka -kirjan. Se sisältää 40 ohjetta, joilla toteutat kauneimmat villasukat itselle tai lahjaksi. Lisäksi saat 2 settiä bambuisia sukkapuikkoja.