ET-lehti

 • Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

  ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. ET- lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

  Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

  Miksi kannattaa olla ET-lehden tilaaja

  •    Tilaajille on paljon erilaisia etuja jotka on esitelty lehdessä.
  •    ET-lehti järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia joissa lukijat voivat tavata toisiaan.
  •    ET-lehden lukijamatkat ovat lukijakunnalle tarkkaan räätälöityjä.
  •    ET-lehden tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. • ET-lehti 12 kk -44% ja lisäksi lahja!

  86,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • ET-lehti 6 kk -40% ja lisäksi lahja!

  49,50 €

  Yhdistelmätilaus

 • ET-lehti ja 4 kk -40% ja lisäksi lahja!

  38,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Etu ET-lehden tilaajille

  ET-lehden tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!

  Kiinnostaisiko uusin Kodin Kuvalehti? Tai kenties Gloria? Hyvä Terveys? Glorian Koti? Tiede? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.

  Lukijoiden kommentteja

  "Kyllä oli paljon mielenkiintoista luettavaa tässä numerossa. Erikoisesti kosketti juttu "Kauppareissu voi kruunata  päivän". Siinä omat pienet vastoinkäymiset tuntuivat mitättömiltä. Onneksi Leenalla on hyvät läheiset ja hoitohenkilöt, elämänmyönteisyyttä ja huumoria." Aino

  "Olen yleensä hyvin tyytyväinen ET-lehden sisältöön. Se on monipuolisesti kantaa ottavakin ja mielenkiintoisia aiheita käsittelevä lehti. Ei turhia "juoruja"." Maria

  "Nautiskelin täysillä uusimman ET:n artikkelista Miehestä mittaa. Kannustava selviytymistarina yhdistettynä syvään eläinrakkauteen, oi, täydellistä luettavaa!" Sari

  "Olipa hieno lukupaketti! Mielenkiintoisia, pysäyttäviä ja hyödyllisiä juttuja. Luin oikein ahmimalla koko lehden heti illalla, että en meinannut yöunille ehtiä. Lehti sisältää hyödyllistä tietoa, tosi tarinoita erilaisten ihmisten elämästä ja kokemuksista, sopivasti muotia ja niitä herkullisia reseptejä. Säilyttäkää lehden anti samantapaisena, ei juoruja eikä juppijuttuja. Ihana lehti meille eläkeikäisille tavallisille suomalaisille. Lehteä lukee jo mielenkiinnolla omat lapsenikin." Anja

  "ET-lehti on hyvällä tavalla erilainen lehti, missä keskitytään oikeisiin, tärkeisiin, mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Kiitos tästä." Nea "Erittäin mukavaa luettavaa, kiva kun lehti ei ole täynnä muotia ja juoruja." Anja

  "Lehti on hyvä. Tykkään lukea tavallisten ihmisten elämäkertomuksia. Myös kaikki puutarhajutut kiinnostavat." Sirkka

  "Tuli sellainen asia mieleen, että niinköhän lehti muuttuu minun vanhetessani? Olen vasta alle 50, mutta jo vuosia kuulunut ET-lehden fanittajiin! Kiitos mm. Anopin. Lehti on hyvä ja siinä on paljon asiaa myös nuoremmalle väelle. ET-ei ole pelkkä mummojen lukemisto. Nyt vain mietin, että kun joskus vuosien kuluttua kuulun ns. viralliseen eläkeläisryhmään ikäni puolesta, niin saankohan silloin lukea juttuja ihmisistä, jotka muistelevat vaikkapa nuoruutensa kokemuksia Freestylen, Hanoi Rocksin, Rainbown jne keikoilta? Törmäänkö lukijoiden kertomuksissa elämästään oman aikani tuttuihin asioihin. Tietenkin se tulee olemaan niin, mikäli ET pitää jonkinlaisena ohjenuorana vallitsevaa ET-ikäluokkaa, mutta ajatus on jännä ja kutkuttava. Nyt kai ei voi kuitenkaan sanoa, että en malttaisi odottaa. Aikaa ei tässä iässä enää halua kiiruhtaa!" Maarit

  Päätoimittajan sanat

  Lehti on aidosti kohderyhmänsä, 60 + -vuotiaiden asialla. ET puhuu lukijoilleen tärkeistä asioista ja ottaa niihin kantaa. Lukijan ääni kuuluu lehdessä.

  Jos haluat lukea lehteä, joka on aito ja konstailematon, valintasi on ET. Lehti hyväksyy elämänristiriidat, kirjoittaa niistä ja kehottaa lukijoitaan oman näköiseensä elämään.

  Jokainen meistä tavallisista ihmisistä on ainutkertainen kokemuksineen ja näkemyksineen. Me emme opeta vaan annamme ajattelemisen aineksia.

  Päätoimittaja Riitta Korhonen


  ET-lehti verkossa

  ET-lehden verkkosivut tarjoavat ainutlaatuista sisältöä 50+-vuotiaille! Sivuilla on Suomen suurin 50+-ikäisten vilkas ja asiallinen keskustelupalsta. Sivuilla on myös ilmainen ystävähaku, jossa koko ajan noin 1000 vaihtuvaa ilmoitusta. Mukana myös ainutlaatuinen varamummojen ja varapappojen haku.

  NettiET-sivuilla on myös runsaasti hyödyllisiä artikkeleita ja asiantuntija vastaa -palvelu: aiheina antiikki, puutarha, internet, lääkäri, talous ja eläke. Lisäksi kilpailuja, lukijoiden kuvagallerioita, pelejä, ristikko ja sää.

  Lisäksi tuhansien runojen arkisto: lukijoiden runoja neljän vuoden ajalta. Jos tarvitset onnittelu- tai muuta värssyä, löydät varmasti sopivan.

  Vai etsitkö käsityöohjeita? Verkkosivuilta löydät kaikki lehdessä julkaistut käsityö- ja nikkarointiohjeet. Muista myös reseptiarkisto, jossa myös lukijoiden omat reseptit. NettiET-sivulla esitellään myös joka viikko uusia etuja lehden tilaajille.

  Käy tutustumassa osoitteessa www.nettiet.fi.

  ET-lehti on myös Facebookissa: www.facebook.com/enemmantarinoita.