ET-lehti ja 4 kk -40% ja lisäksi lahja!

Tarjous 3800

Tuote on jo ostoskorissa
Aito ja konstailematon ET antaa ajattelemisen aineksia. Tilaa ET-lehti nyt tarjoushintaan 4 kk (8 lehteä) 38 € (norm. 63 €) ja saat lahjaksi Nanson kaitaliinan ja huopakassin.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla ET-lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

ET-lehti
Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. Samalla lehti on yhä enemmän myös hyötylehti, joka tarjoaa neuvoja, ratkaisuja ja tietoja. Lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa,
vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

ET-lehden yhdistelmätilaukseen sisältyy painettu lehti, joka kannetaan kotiin ilmestymispäivänä ja sen lisäksi digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea netissä, iPadilla, iPhonella ja Android-laitteilla. Digilehtien arkistossa luettavanasi on kaikki viimeisimmän 12 kuukauden aikana ilmestyneet ET-lehden numerot koko tilauskautesi ajan.

Yhdistelmätilauksen digisisällön tekniset vaatimukset:
  • Selainversio: uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.
  • iPad-sovellus: toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
  • Android-laitteet: toimii yleisimmillä tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovellus on ladattavissa laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

4 kuukautta / 8 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 6.9.2017, nro 16

&

Arvo 6000

Nanson Nutria-kaitaliina ja FELT-huopakassi

Nanson Nutria Helmitaulu-kaitaliina

Nanson laadukas Helmitaulu-kuosi on väritykseltään hillitty ja kuvioinniltaan klassisen tyylikäs. Se sopii kauniisti kaikentyylisiin sisustuksiin ja sitoo hienostuneesti yhteen juhlavankin kattauksen. Kangas on korkealuokkaista puuvillaa, joka kestää erinomaisesti käyttöä ja pesuja.

• Helmitaulu-kuosin design: Heli Hoisko
• Kaitaliinan koko 40 x 150 cm
• Materiaali 100 %:nen puuvilla

 

Felt-huopakassi

Harmaa huopakassi on joka kodin trendikäs käyttöesine. Siinä säilytät lempilehtesi tai keskeneräisen käsityösi kauniisti käden ulottuvilla. Eteisessä kassi pitää lämpöiset huivit, sukat ja hansikkaat hyvässä järjestyksessä. Kassia voit käyttää myös tavaroiden ekologiseen kantamiseen kauppareissuilla tai mökkimatkoilla!

Kevyen ja kestävän kassin materiaali on 2 mm:n paksuista huopaa.
Kassi on 40 cm korkea ja 35 cm x 15 cm leveä