Gloria

 • Entistä paremmin lukijaa palvelevaan Gloriaan lisättiin uuden päätoimittajan myötä lehden alkuperäinen intohimoinen ja humoristinen särmä. Raikastuneen Glorian asennetta, elämäniloa, kuvaa lehdelle luotu oma uniikki tunnusväri, smaragdinvihreä.

  Suomen ylivoimaisesti tyylikkäin muotilehti Gloria uudistui ja on nyt entistä monipuolisempi ja lukijaa palvelevampi. Upeiden muotikuvien ja kiinnostavien henkilöhaastatteluiden lisäksi jokaisessa numerossa on lukijoille vinkkejä antavia muoti- ja kauneusjuttuja.

  Glorian tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.
 • Gloria 12 kk -50% ja lisäksi lahja!

  59,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Gloria 5 kk -47% ja lisäksi lahja!

  29,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Etu Glorian tilaajille

  Glorian tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!

  Kiinnostaisiko uusin Glorian ruoka&viini? Tai kenties Me Naiset? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.


  Gloria verkossa


  Tutustu Glorian verkkosivuihin osoitteessa gloria.fi. Gloria-lehti on myös Facebookissa: www.facebook.com/glorialehti