Gloria 5 kk -47% ja lisäksi lahja!

Tarjous 2900

Tuote on jo ostoskorissa
Elämäiniloinen ja kaunis Gloria on ainutlaatuista luettavaa. Tilaa Gloria nyt tarjoushintaan 5 kk (5 lehteä) 29 € (norm. 55 €) ja saat lahjaksi Marimekon kukkaron ja yllätyslahjan.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla Gloria-lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

Gloria
Gloria on Suomen paras ja palvelevin muotilehti sekä luotettavin kauneuden asiantuntija. Glorian avulla pysyt ajan tasalla muodissa, kauneudessa ja kulttuuritapahtumissa.

Jos rakastat muotia, rakastat uudistunutta Gloriaa. Sen upeista muotijutuista ammennat ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseesi. Houkuttelevat uutuuspalstat kertovat, miten päivität vaatekaappisi ja missä teet parhaat ostokset. Gloriasta löydät pukeutumisen parhaat ideat juhlaan, vapaa-aikaan ja työhön.

Gloria tutustuttaa sinut kauneudenhoidon uutuuksiin. Uudet tuotteet ja hoidot, muodikkaat meikkivinkit ja joka kuukausi suosittu tuotetesti ovat Glorian hohdokkaiden kauneussivujen ydin. Gloria on lukijoidensa mielestä Suomen ylivertaisesti luotettavin kauneuslehti.

Koskettavat tarinat ja suuret tunteet kuuluvat myös Glorian maailmaan. Glorian huippuhaastatteluja et lue mistään muualta. Lehden mukana pääset lähelle kiinnostavia, nimekkäitä ihmisiä. Uskallamme puhua tunteista, elämän käännekohdista ja haasteista. Glorian jutut jäävät mieleen.

Gloria vie sinut nauttimaan kulttuurista. Monipuoliset kulttuurisivut kertovat niin tapahtumista, joihin kannattaa osallistua kuin esittelevät kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat kulttuurin vaikuttajapersoonat. Gloriaa lukemalla tiedät, mistä puhutaan.

Gloriasta saat ideoita ja vinkkejä myös työelämääsi. Monipuoliset juttumme avaavat työelämän solmuja ja antavat voimaa ja inspiraatiota uusiin haasteisiin.

Trendikästä ruokaa perheelle ja vieraille! Suosittu ruokabloggaaja Hanna Gullichsen on Glorian uusi ruokakirjoittaja. Hän suunnittelee reseptit yhdessä aviomiehensä, huippukokin ja ravintoloitsijan Alexander Gullichsenin kanssa. Tämän herkullisempaa ja kiinnostavampaa ruokaa et löydä mistään muusta lehdestä! Ilahduttavaa Hannan resepteissä on myös se, että ne ovat mutkattomia toteuttaa!

Gloria on Suomen paras ja palvelevin muotilehti sekä luotettavin kauneuden asiantuntija. Glorian avulla pysyt ajan tasalla muodissa, kauneudessa ja kulttuuritapahtumissa.

5 kuukautta / 5 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 7.9.2017, nro 9

&

Arvo 3990

Marimekon Unikko-kukkaro ja yllätyslahja
Pieniä pussukoita ei ole koskaan liikaa! Marimekon klassikossa säilytätä kolikot tai maksukortit, avaimet, huulipunat tai tärkeät lääkkeet. Tai hyödynnä pussukka käsilaukussa puhelimen laturinjohdon säilytyspaikkana. Puuvillaista Mini Unikkoa somistaa Maija Isolan tuttu kuosi.
Koko 12 x 13 cm, Arvo 14,90 €

Lisäksi saat 25 euron arvoisen yllätyslahjan!

Saat lahjaksi Marimekon Mini Unikko -kukkaron, jonka kuosina Maija Isolan rakastettu kuosi. Lisäksi saat yllätyslahjan!