Kodin Kuvalehti

 • Kodin Kuvalehden jokainen numero rakentuu vahvoista tarinoista ja kauniista kuvista. Lehden henkilöhaastattelut ja reportaasit ovat ykkösluokkaa: ne imaisevat lukijan mukaansa ensimmäisestä lauseesta lähtien.

  Miksi kannattaa olla Kodin Kuvalehden tilaaja
  •    Löydät uusia, helppoja reseptejä arkiruokaan ja leivontaan sekä ihania ehdotuksia vuoden juhliin
  •    Saat vinkkejä kotiin ja sisustukseen sekä tee se itse -ideoita
  •    Tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin henkilöhaastatteluidemme ja reportaasiemme kautta
  •    Pääset nojatuolimatkoille ympäri maailmaa upeiden matkareportaasiemme kautta
  •    Pääset lukemaan monenmoisista ihmiskohtaloista
  •    Kodin Kuvalehden tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.
 • Kodin Kuvalehti 12 kk -50% ja lisäksi lahja!

  79,80 €

  Yhdistelmätilaus

 • Kodin Kuvalehti 5 kk -49% ja lisäksi lahja!

  36,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Kodin Kuvalehti 7 kk -49% ja lisäksi lahja!

  49,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Kodin Kuvalehdestä inspiraatiota moneen!
  Asumisen sivuilla Kodin Kuvalehti esittelee myös persoonallisia koteja ja tarjoilee ihania sisustusvinkkejä sekä helppoja tee se itse -ideoita. Keväästä syksyyn lehti esittelee myös kukkaloistoa, kauniita puutarhoja ja intohimoisimpia kotipuutarhureita.

  Lehden ruokaosion reseptit ovat innostavia, ne saavat jokaisessa kotikokin syttymään. Kodin Kuvalehti esittelee ruokauutuuksia ja -trendejä, intohimoisia ruokaihmisiä ja eri ruokakulttuureita.

  Muotijutuissa toimittajamme antavat hyödyllisiä pukeutumisvinkkejä eri vartalotyypeille. Juttujen malleina toimivat Kodin Kuvalehden lukijat eri puolilta Suomea.

  Etu Kodin Kuvalehden tilaajille
  Kodin Kuvalehden tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!
  Kiinnostaisiko uusin Me Naiset? Tai kenties Gloria? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.

  Lukijoiden kommentit
  "Avasin lehden ja ajattelin ensin vähän selailla lehteä. Kohta huomasin, että olin alkanut ensimmäistä juttua jo lueskella. Se oli huomaamattani minut mukaansa ottanut ja jo seuraavaan juttuun kiinnostukseni johdattanut. Koko lehti oli siltä istumalta luettava kannesta kanteen. Koko lehti oli tuhti lukupaketti. Taso oli noussut kuin avaruusraketti, siis ylöspäin. Jatkakaa samaan malliin!"

  "Kaunis kansikuva ilahdutti ruokakaupan pitkässä jonossa seisoessa. Tiesin, että oma lehti odottaa kotona. Kansikuvat ovat aina todella kauniita ja erottuvat edukseen muista lehdistä. Värivalinnat ovat raikkaita ja rohkeita."

  "Makaan flunssaisena ja räytyneenä vuoteessani pino uusimpia Kodin Kuvalehtiä seuranani. Monipuolinen lehti ja vaikka kuinka sen olisi lukenut kannesta kanteen, niin aina löytyy joku juttu minkä haluan lukea uudelleen. Lehtien kannet ovat aina houkuttelevia, sisältö pullollaan asiaa ja varmasti kaikille löytyy luettavaa. Monipuolisuuden vuoksi Kodin Kuvalehti saa minut aina uudelleen ja uudelleen asiakkaaksi."

  "Lehtenne on todella mielenkiintoinen ja ihmisläheinen. Ei mitään turhia juoruja. Kiitos. Nyt se on käynyt niin meidänkin perheessämme, että lehden luku on siirtynyt äidiltä tyttärelle. Kiitos hyvistä aiheista jälleen kerran.

  Päätoimittajan sanat
  Eräänä päivänä sähköpostiini tupsahti palaute: ”Taas kerran piti vain alkuun selailla uutta Kodin Kuvalehteä, mutta kävi kuten aina muulloinkin. Koko lehti piti ahmia yhdellä istumalla.” Kodin Kuvalehti pitää imussaan. Vahvat tarinat tavallisista ihmisistä ovat Kodin Kuvalehden suosituinta sisältöä. Kerromme ne aidosti, elämänmakuisesti ja koskettavasti.

  Lisäksi lukija pääsee kauttamme kurkistamaan suomalaisiin koteihin ja sisustuksiin. Ruokasivuiltamme voit poimia herkullisimmat resepti arkeen ja juhlaan. Kaunis- ja muotijuttujemme malleina ovat lukijamme, tavalliset suomalaiset naiset erilaisine vartalotyyppeineen. Ehkä sinäkin voit olla yksi heistä?

  Kodin Kuvalehti on sekä hyödyllinen että elämyksellinen, täynnä koukuttavia ja koskettavia lukukokemuksia. Tervetuloa mukaan Kodin Kuvalehden maailmaan!

  Päätoimittaja Minna McGill


  Kodin Kuvalehti verkossa
  Käy tutustumassa osoitteessa www.kodinkuvalehti.fi.

  Kodin Kuvalehti on myös Facebookissa: www.facebook.com/kodinkuvalehti.