Me Naiset

 • Miksi kannattaa olla Me Naisten tilaaja

  • Me Naiset on hyväntuulinen, viihdyttävä, rentouttava ja antaa uusia näkökulmia.
  • Kiinnostavien julkkisten uudet kuulumiset luet ensimmäisenä Me Naisista.
  • Jos se on puheenaihe, se on Me Naisissa! Tartumme nopeasti ajankohtaisiin asioihin ja kirjoitamme niistä kiinnostavasti.
  • Me Naisten tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua!

  Nauti Me Naisista missä ja milloin vain!
 • Me Naiset 12 kk -50% ja lisäksi lahja!

  92,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Me Naiset 5 kk -50% ja lisäksi lahja!

  45,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Me Naiset 7 kk -50% ja lisäksi lahja!

  59,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Jokainen nainen tuntee Me Naiset. Me Naiset tuntee suomalaiset naiset. Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti, joka tarjoaa tuoreet puheenaiheet ja uusimmat trendit ja ilmiöt.

  Se ravistelee hereille ja ilahduttaa uusilla näkökulmilla. Myös herkemmistä asioista puhutaan rohkeasti. Lehti on lukijoidensa tapaan hyväntuulinen edelläkävijä, joka tarjoaa parhaat ideat ja vinkit niin muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin kuin sisustukseen ja matkailuun.

  Etu Me Naisten tilaajille!

  Me Naisten tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!

  Kiinnostaisiko uusin Kodin Kuvalehti? Tai kenties Gloria? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.

  Lukijoiden kommentteja
  "Miten ihana Me Naiset -lehdestä onkaan tullut! Ennen tarvitsen monta lehteä saadakseni kaiken sen, joka nyt tulee yhdessä lehdessä. On muotia, kauneutta, terveyttä, ruokaa, matkoja, leffat ja levyt ja vielä tv-ohjelmatkin.  Vaikeaa valita, mikä on lehden paras juttu!"

  ”Täyteläinen, pehmeä, raikas, hienostunut, monipuolinen, mehukas, kukkea, eloisa  ja luonteikas. Jättää miellyttävän jälkimaun. Enkä nyt puhu hyvästä viinistä, vaan uudistuneesta Me Naiset -lehdestä!”

  ”Haluan kiittää Me Naisia avarakatseisuudesta ja rohkeudesta. Oli hienoa huomata, että lehdessänne on juttuja, joka käsittelevät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Enpä ole muista lehdistä samantapaisia artikkeleita löytänyt. Jatkakaa samaan malliin!”

  ”Me Naiset-lehden tämän vuoden kaikki numerot ovat olleet entistäkin parempia. Entistä enemmän lukemista ja mielenkiintoisia henkilöitä. Pidän myös Radalla-sivuista, joista saa tietoiskun tuoreista julkkiskasvoista. Lehti on selkeämpi kuin ennen ja kansikuvien valinta on osunut nappiin. Pisteenä iin päälle ovat herkulliset ruokareseptit.”

  ”Kiitos Me Naisille ihanasta leffaillasta! Vietimme mukavan elokuvaillan 21 tapaa pilata avioliitto –leffan näytöksessä sisareni kanssa. Upeaa, että Me Naiset järjestää kestotilaajilleen tällaisiä pieniä hemmotteluhetkiä arjen kiireitä tasapainottamaan.”

  ”Voi, miten upea ruokaosio teillä taas oli! On kivaa, että lehdessänne on erilaisia ruokateemoja. Olisiko vaikka intialaista seuraavaksi? Upeat kuvat lisäävät lukuiloa.”

  ”Perjantaina Alepan kassalla mietin, millä lehdellä piristän viikonloppuani. Me Naiset valitsin, kuten usein ennenkin. En pettynyt! Muotisivut ovat inspiroivia. Kiitos!”


  Me Naiset verkossa
  Seuraa meitä verkossa osoitteessa www.menaiset.fi, Facebookissa facebook.com/menaiset, Instagramissa instagram.com/menaiset ja Twitterissä twitter.com/menaiset.