Meidän Perhe

 • Meidän Perhe on ajassa mukana, tuntee suomalaiset lapsiperheet ja tietää, mitkä aiheet lapsiperheitä puhuttavat ja kiinnostavat. Meidän Perhe tuo hyötyä arkeen – kerromme miten perheet säästävät aikaa ja rahaa ja miten organisoida kiireistä elämää. Meidän Perhe tarjoaa aitoa vertaistukea, koskettaa ja viihdyttää.

  Miksi kannattaa olla Meidän Perhe -lehden tilaaja

  •    Meidän Perhe tukee vanhempia kasvatuksessa. Saat käytännön neuvoja, uusia näkökulmia ja kuulet ammattilaisen mielipiteitä. Meidän perheen kanssa osaat kasvattaa tolkun ihmisen.
  •    Meidän Perhe luo keskustelunaiheita ja ottaa kantaa lapsiperheitä koskettaviin asioihin. Olemme aina lapsiperheiden puolella.
  •    Meidän Perhe auttaa sinua hallitsemaan arkea. Neuvomme, miten säästät aikaa ja rahaa sekä miten pidät kodin järjestyksessä.
  •    Meidän Perhe kuuntelee ja tukee vanhempia. Jaksat olla hyvä vanhempi, kun joskus ajattelet myös itseäsi.
  •    Meidän Perheen tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.


 • Meidän Perhe 12 kk -44% ja lisäksi lahja!

  49,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Meidän Perhe 6 kk -43% ja lisäksi lahja!

  29,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Meidän Perheestä iloa ja tukea arkeen!
  Meidän mielestämme perhe-elämä on hauskaa: perhe on ilon lähde ja voimavara elämässä. Jokainen osaa olla hyvä vanhempi – kunhan hieman yrittää. Vanhemmuuteen, kasvatukseen ja rentoon perhe-elämään keskityttävä lehti antaa apua ja tietoa lastenkasvattajille, auttaa vanhempia jaksamaan ja tarjoaa vertaistukea.

  Etu Meidän Perheen tilaajille
  Meidän Perheen tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!
  Kiinnostaisiko uusin Kodin Kuvalehti? Tai kenties Me Naiset? Hyvä Terveys? Glorian Koti? ET? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.

  Lukijoiden kommentteja
  "Eniten pidän siitä, että Meidän Perheen julkkishaastattelut ovat niin aitoja. Niissä puhutaan ikävistäkin asioista ja haastateltavat eivät pelkää puhua tabuistakaan. Mieleeni on jäänyt Heidi Kyrön haastattelu, jossa hän kertoi, ettei halua toista lasta. Tätä ei ”saa” ääneen sanoa ilman, että yhteiskunta ihmettelee. Teidän tekemät jutut julkkiksista ovat lämpimiä ja rehellisiä. Suurkiitos siitä!"

  "On upeaa lukea tavallisista ihmisistä, jotka kamppailevat vaikeissa elämäntilanteissa. Myös masennuksestaan avoimesti kertonut äiti herätti paitsi myötätuntoa myös ihailuni. Upeaa toimintaa teiltä, rohkeutta haastatelluilta."

  "Kiitos jutusta Aina en kuulu joukkoon tammikuun numerossa! Tulta tuntui. Kiitos naisille, että rohkeasti kerroitte omasta salaisuudestanne. Ette todellakaan ole ainoita maailmassa! Ja kiitos toimitukselle ideasta. Hieman inhimillisyyttä, epätäydellisyyttä ja rosoisuutta mukaan. Kaikilla ei mene kaikki aina niin helposti elämässä."

  "Lueskelen Meidän Perhe-lehteä toisinaan, kun postimies sellaisen tänne Montrealiin saakka kantaa. Usein olen jäänyt ihailemaan erityisen hyvin kirjoitettuja artikkeleita! Aiheet ovat aina mielenkiintoisia, mutta usein myös tekstien kieli on hyvin rikasta ja kaunista - varsinkin tällaiselle ulkosuomalaiselle, joka elää arkensa muilla kielillä." - Katri, Kanada

  "Olipas paketti - niin paljon luettavaa. Hyviä ohjeita ja neuvoja, kunpa ne muistaisikin. Muiden tarinat auttavat saamaan perspektiiviä omaankin elämään. Kaikilla muillakin näyttää olevan samoja kasvatus ja aikatauluongelmia."

  "Luin juttunne Sanoisipa joku isäksi. Kyllä suututti, kun mietin, miten elämä voi ollakin niin epäoikeudenmukainen. Varsinkin Jani Toivolan tarina toi kyyneleet silmiin ja viha tuntui koko kehossa! Miten jonkun ihmisen voi luokitella epäsopivaksi isäksi tai äidiksi seksuaalisuuden perusteella? Toivon, että maailma olisi suvaitsevaisempi, että ihmiset oppisivat katsomaan ihmistä ihmisenä. Tsemppiä kaikille jutun miehille, kaikista tulisi varmasti mahtavia isiä!" - Äiti ihmeissään

  Päätoimittajan sanat
  Tule mukaan lapsiperheiden hauskaan ja vauhdikkaaseen elämään. Lasten kanssa arki on välillä kaaosta, mutta onneksi mukana on paljon rakkautta, haleja ja hullunkurisia tilanteita.

  Rohkeasti elämänmakuinen lehti on täynnä huikeita tarinoita erilaisista perheistä ja niiden tekemistä ratkaisuista. Kannustamme lukijoitamme elämään omanlaistaan elämää, unohtamaan ulkopuoliset paineet ja iloitsemaan perheestään.

  Helpotamme vanhemmuutta konkreettisesti: annamme joka numerossa neuvoja kiperiin tilanteisiin olipa kyse sitten taaperoajasta tai teini-iän myllerryksestä.

  Vertaistukea ja kannustusta tarvitsee niin uusi kuin kokenutkin vanhempi. Meidän Perhe on perheiden puolella – aina!

  Päätoimittaja Anna Ruohonen


  Meidän Perhe verkossa
  Meidän Perheen verkkosivuilla vanhemmat saavat vertaistukea muilta vanhemmilta sekä lisätietoa asiantuntijoilta.

  Käy tutustumassa osoitteessa www.meidanperhe.fi.

  Meidän Perhe on myös Facebookissa: www.facebook.com/meidanperhe.