Meidän Perhe 6 kk -43% ja lisäksi lahja!

Tarjous 2900

Tuote on jo ostoskorissa
Huilaa ja lue. Tilaa Meidän Perhe nyt tarjoushintaan 6 kk (6 lehteä) 29 € (51 €) ja saat lahjaksi Victorinox veitsisetin ja keittiötekstiilisetin.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla Meidän Perhe -lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

Meidän Perhe
Meidän mielestämme perhe-elämä on hauskaa: perhe on ilon lähde ja voimavara elämässä. Jokainen osaa olla hyvä vanhempi – kunhan hieman yrittää. Vanhemmuuteen, kasvatukseen ja rentoon perhe-elämään keskityttävä lehti antaa apua ja tietoa lastenkasvattajille, auttaa vanhempia jaksamaan ja tarjoaa vertaistukea.

Meidän Perhe on ajassa mukana, tuntee suomalaiset lapsiperheet ja tietää, mitkä aiheet lapsiperheitä puhuttavat ja kiinnostavat. Meidän Perhe tuo hyötyä arkeen – kerromme miten perheet säästävät aikaa ja rahaa ja miten organisoida kiireistä elämää. Meidän Perhe tarjoaa aitoa vertaistukea, koskettaa ja viihdyttää.

Meidän Perhe -lehden yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa ja iPadilla. Lisäksi pääset digilehtiarkistoon.

Yhdistelmä- ja digitilausten digisisällön tekniset vaatimukset:
- iPad-sovellus: toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
- Selainversio: uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.

Vanhemmuuteen, kasvatukseen ja rentoon perhe-elämään keskittyvä lehti on lapsiperheiden arjessa mukana iloisesti ja elämänmakuisesti. Meidän Perhe antaa vanhemmille ja kasvattajille apua ja tietoa, auttaa jaksamaan kiireisessä elämänvaiheessa sekä tarjoaa vertaistukea.

6 kuukautta / 6 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 6.9.2017, nro 9

&

Arvo 6400

Victorinox veitsisetti ja Casa-keittiötekstiilisetti
Victorinox-veitsisetti sisältää 4 huipputerävää veistä, joissa on liukumaton kahvamateriaali ja muotoiltu kädensija. Victorinox-veitset ovat ammattilaistenkin ykkösvalinta!

Casa-keittiötekstiilisetti sisältää: 3 kpl 50 x 70 cm kokoisia Teksti-keittiöpyyhkeitä, värit minttu, pinkki ja nutria, sekä 4 kpl beigenvärisiä Dots-tabletteja, koko 33 x 45 cm. Tekstiilien materiaali on 100 %:inen puuvilla.

Kiitokseksi tilauksestasi saat Victorinox veitsisetin ja Casa-keittiötekstiilisetin.