SPORT 6 kk -41% ja lisäksi lahja!

Tarjous 2900

Tuote on jo ostoskorissa
Energiaa ja vinkkejä hyvään oloon. Tilaa uudistunut SPORT nyt tarjoushintaan 6 kk (5 lehteä) 29 € (49,50 €) ja saat lahjaksi aktiivisuusrannekkeen.

LISÄETU tilaajalle! Tilaamalla SPORT-lehden saat lukuoikeuden 15 eri aikakauslehden vuosikertaan digitaalisina näköislehtinä.

Yhdistelmätilaus

SPORT
Uudistunut SPORT on treenaamista rakastavan naisen lukupaketti, joka tukee tavoitteissa ja tarjoilee trendit.

Uudistunut Sport testaa kiinnostavat uutuuslajit ja -välineet, näyttää sporttimuodin suunnan ja vinkkaa kuntoilijan parhaat kauneustuotteet. Sport kokkaa terveellistä, nopeaa trendiruokaa ja kokeilee keittiön uutuustuotteet. Sport myös reissaa treenilomille ja hyvän olon matkoille. Jos olet aktiivinen ja helposti uudesta innostuva ja kiinnostunut treenaamisen lisäksi kauneudenhoidosta, muodista, matkailusta, ruoasta ja terveellisestä elämäntyylistä, Sport on juuri sinun lehtesi!
Pienempi, kätevämpi koko, joka sopii käteen ja sporttikassiin. Kiiltävä kansi ja sisäsivuilla trendikäs mattapaperi, joka ei kiillä salillakaan. Liimasidonta.

Uudistunut SPORT on treenaamista rakastavan naisen lukupaketti, joka tukee tavoitteissa ja tarjoilee trendit.

6 kuukautta / 5 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 6.9.2017, nro 8

&

Arvo 3900

Hyvinvointi-aktiivisuusranneke
Tyylikäs ranneke kertoo ottamasi askeleet, kuluttamasi kalorit, matkat, nopeudet ja liikunnan keston. Se tarkkailee myös tärkeää unen laatua. Pehmeä silikoniranneke on miellyttävä käyttää ja helppo säätää hyvin sopivaksi. Kevyt ranneke motivoi liikkumaan, ja on lähes huomaamaton käytössä.

Bluebiitin Hyvinvointi-aktiivisuusrannekkeella mittaat päivittäiset askeleet ja kalorit sekä tarkkailet myös unen laatua!