Vauva

 • Vauva-lehti on Suomen suurin vauvaperheiden lehti. Vauva-lehdestä saat uusimman tiedon odotuksesta, vauvan hoidosta ja kehityksestä sekä rahanarvoisia vinkkejä vauvaperheen hankintoihin.
  Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa. Vauva-lehti tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa sekä antaa ideoita ja ratkaisuja arkielämän pulmiin.


  Miksi kannattaa olla Vauva-lehden tilaaja
  •    Vauva auttaa nauttimaan raskaudesta ja Vauva-perheen elämään valmistautumisesta
  •    Vauva-lehti tukee äitiä ja koko perhettä uudessa elämäntilanteessa.
  •    Vauva pohtii yhdessä vanhempien kanssa, mikä on parasta juuri tämän perheen vauvalle.
  •    Vauva jakaa taatusti luotettavaa tietoa
  •    Vauvan tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.


 • Vauva 12 kk -47% ja lisäksi lahja!

  49,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Vauva 6 kk -43% ja lisäksi lahja!

  29,00 €

  Yhdistelmätilaus

 • Vauva-lehti tarjoaa vertaistukea
  Vauva-lehti on tehty kaikille vauvaa odottaville tai hoitaville perheille. Se tarjoaa suuria elämyksiä ja vertaistukea. Lehden kanssa voi nauraa, itkeä, viihtyä ja pysähtyä pohtimaan. Lehti elää vahvasti tässä ajassa ja vauvaperheiden arjessa. Lehdestä löytyy alan parhaat asiantuntijat ja uusin tieto.

  Etu Vauvan tilaajille
  Vauvan tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!

  Kiinnostaisiko uusin Meidän Perhe? Tai kenties Kodin Kuvalehti? Hyvä Terveys? Glorian Koti? Me Naiset? Surffaa välittömästi osoitteeseen digilehdet.fi ja ota etu käyttöösi. Pääset lukemaan kaikki lehdet digitaalisesti, aina kun sinulle parhaiten sopii.

  Lukijoiden kommentteja
  "Se on kyllä ihan ihme miten Vauvasta aina löytyy just meille ajankohtaisia aiheita. Säilytän kaikki lehdet, koska niissä on myös paljon asiaa, joka on vielä edessä."

  "Tää on kyllä ihan paras lehti, jota on vaan pakko lukea vaikka itellä ei ihan vauvaa enää olekkaan. Älkää koskaan muuttako liikaa lehteä mihinkään suuntaan koska tuommoisena sen on paras ja ei oo mitään muuta lehteä josta pitäisin edes yhtä paljon. Kannesta kanteen luen ja säästän."

  "Aivan mahtava lehti. Moneksi tunniksi riittää mukavaa, koskettavaa ja opettavaa luettavaa. Vauvassa on aina jotain ajankohtaista ja hyviä ideoita!"

  "Vauva-lehti on täynnä ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita, kiitos!
  Lehti on tuhti tietopaketti odottajille kuin jo perheensä perustaneille.
  Joulukuun Vauva sisälsi niin hyviä juttuja, että oikein harmitti kun takakansi tuli vastaan!"

  "Lapset pitää laittaa päikkäreille, jotta voi itse oikein rauhassa lukea. Nautiskelen tarinoitten kanssa, ja aina tuntuu että lehti loppuu kesken. Lukisin vieläkin enemmän. Voisiko Vauva-lehti ilmestyä vielä useammin?

  Vauva-lehti verkossa


  Vauva-lehden verkkosivuilla käydään vilkasta keskustelua, vaihdetaan kokemuksia, jaetaan vertaistukea ja kysellään neuvoja muilta käyttäjiltä sekä Vauva-lehden asiantuntijoilta.

  Käy tutustumassa osoitteessa www.vauva.fi.