Tiede 6kk -40% ja 1kk lisäksi

Tarjous 3900

Tuote on jo ostoskorissa
Tilaa nyt Tiede 6kk vain 39,00 € (norm. 65,00 €) ja saat 1 kuukauden kaupan päälle!

Upea etu tilaajalle!
Tieteen tilaajana olet paitsi tehnyt erinomaisen lehtivalinnan, saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.
Yhdistelmätilaus

Tiede
Tiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Haluatko näköalapaikan tieteen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin? Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Tiede-lehden lukijana nautit ainutlaatuisesta tiedosta ja tuoreista näkökulmista ja koet oivaltamisen iloa. Hunajaa hoksottimille kerran kuussa!

Suomen suurin tiedelehti on aina ajassa kiinni. Poimimme jokaiseen numeroon kuumimmat uutiset ja esittelemme niiden taustat. Tiede-lehden lukijana pääset kiinni tietoon, jota et muualta saa oli sitten kyse lääketieteestä tai psykologiasta, historiasta tai huipputekniikasta - selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Tiede-lehden yhdistelmätilaukseen sisältyy painettu lehti, joka kannetaan kotiin ilmestymispäivänä ja sen lisäksi digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa, iPadilla ja Android-laitteilla. Digilehtien arkistossa on luettavanasi Tiede-lehden koko vuosikerta koko tilauskautesi ajan.

Yhdistelmätilauksen digisisällön tekniset vaatimukset:
  • Selainversio: uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.
  • iPad-sovellus: toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
  • Android-laitteet: toimii yleisimmillä tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovellus on ladattavissa laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Tiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana

6 kuukautta / 5 lehteä. Jatkuva tilaus. Tilaus alkaa: 6.9.2017, nro 9

&

Arvo 1190

1kk kaupan päälle!

Saat 1 kuukauden lehdet kaupan päälle! Kiitokseksi tilauksestasi tarjoamme sinulle 1 ylimääräisen numeron Tiede-lehteä! Arvo 11,90 €!